28.3 C
Budapest
2022. augusztus 11., csütörtök
Magyar Jelen
BelföldKiemelt

Jöhetnek a megyénként eltérő korlátozások

Galgóczi Ágnes szerint erre azért van szükség, mivel “az országban mindenhol terjed a vírus”, viszont Budapest és Pest megye kiemelten érintett.

Több mint 8000 beteget ápolnak kórházban koronavírus-fertőzés miatt, és már 1005 ember igényel lélegeztetőgépes támogatást – közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ járványügyi főosztályának vezetője vasárnap a közmédiával.

Folyamatosan figyelemmel kísérik a járványügyi adatokat, és akár olyan döntések is születhetnek, hogy megyénként, régiónként eltérő járványügyi intézkedéseket vezetnek be

– tette hozzá a járványügyi főosztályvezető.

Szavaira azért is érdemes figyelni, mivel legutóbb, mikor a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) az iskolák bezárását vetítette előre, a kormány elrendelte a távoktatást.

Fotó: Youtube

További híreink

Rágcsálóürülék és rozsda között készült a tofu

Irányi Dániel

“Eléggé fasisztoid a csávó”

Faragó Dániel

“Adjon az Isten!” – ilyen volt a Magyar Önvédelem Napja (videó)

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben