22.2 C
Budapest
2022. július 4., hétfő
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

Karácsony: kapjanak szabadnapot, akik felvették az oltást

Hatalmas az egyetértés a balliberális oldal és a Fidesz-kormány között, ha oltáspropagandáról és az oltatlanok hátrányos megkülönböztetéséről van szó.

Első ízben a Momentum követelte az oltatlanok hátrányos megkülönböztetését, amit a Fidesz aztán meg is valósított. A “diszkriminációvonatra” felszállt Karácsony Gergely főpolgármester is, aki legújabb ötletében felvetette, hogy azok, akik felvették az oltást, kapjanak szabadnapot. Az oltatlanok meg dolgozzanak csak helyettük is, ha már úgyse mehetnek se moziba, se fürdőbe, meg úgy jóformán sehova.

Mint írta:

Arra kértem a budapesti cégek vezetőit, hogy adjanak szabadnapot annak a munkavállalónak, aki felvette az oltást, hogy így is motiváljuk a fővárosi dolgozókat.

Bejegyzéséből nem maradt ki a szokásos zsarolás sem:

továbbra is bíztatok mindenkit, hogy regisztráljon, vegye fel az oltást, mert csak így kaphatjuk vissza régi életünket.

A fővárosi cégeknél szabadnapot kapnak azok, akik felvették az oltást. 😷💉

Február óta plakátokkal buzdítjuk a…

Közzétette: Karácsony Gergely – 2021. április 23., péntek

Fotó: atv.hu

További híreink

Tűzszünet lép életbe Kelet-Ukrajnában

Szabó Norbert

“Biztonságérzetünk növelése érdekében” ellenőriznek a rendőrök

Kemény János

Nobel-békedíjat adnának a BLM mozgalomnak

Gabay Dorka

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen