31.5 C
Budapest
2021. június 23., szerda
Magyar Jelen
Belföld Bűnügy Kiemelt

Katalizátort akart lopni, de közben ráesett az autó.

A pesterzsébeti rendőrök elfogták azt a férfit, aki beszorult egy kocsi alá, miközben annak katalizátorát akarta ellopni. A férfi az autó tulajdonosához rimánkodott segítségért.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-Irányítási Központjába 2020. február 26-án 0 óra 14 perckor érkezett bejelentés egy jármű tulajdonosától, hogy Budapest XX. kerületében, a Helsinki úton a kocsija alatt fekszik egy férfi és segítségért kiabál.

A helyszínre kiérkező rendőrök a katasztrófavédelem munkatársainak segítségével megemelték az autót és kihúzták alóla a tolvajt, akit sérülései miatt kórházba szállítottak. A rendőrök az autó mellett megtalálták a bűncselekmény elkövetéséhez használt eszközöket is.

A férfi ellen – aki a nyomozás adatai szerint az autó katalizátorát akarta ellopni – a Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitányság lopás bűntett kísérlet gyanúja miatt indított nyomozást. A 44 éves dunakeszi férfi kihallgatásán a bűncselekmény elkövetését elismerte.

(police.hu)

További híreink

Az USA energiaigényének negyedét megújuló energia biztosítja

Irányi Dániel

Egyre több a szifiliszes Magyarországon

Kiss Albert

Baleset a Nyugatinál – exkluzív képek

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben