1.1 C
Budapest
2022. november 29., kedd
Magyar Jelen
BűnügyHírek

Késsel támad az egyik elkövető, csak 14 éves

Életveszélyt okozó testi sértés kísérletének bűntette, valamint garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a rendőrség egy 14 éves tiszalúci fiúval és társaival – egy szintén tiszalúci 20 éves és egy felsőzsolcai 41 éves férfival – szemben.

A rendőrség közleménye szerint két társaság egy-egy tagja között korábban már konfliktus alakult ki, így amikor augusztus 9-én dél körül a Tiszai pályaudvaron véletlenül találkoztak, újabb vitába keveredtek, majd a gyanúsítottak bántalmazták a sértetteket. Az atrocitás során az egyik sértettet a 14 éves elkövető egy késsel olyan súlyosan megsebesítette, hogy kórházba kellett szállítani.

Az egyenruhások a helyszínen elfogták az elkövetőket, akiket a rendőrkapitányságra előállítottak és gyanúsítottként hallgattak ki.
 
Forrás: borsodhír

További híreink

Ezt is megéltük: Jobbikból a DK-ba – nem is akárhogy

Magyar Jelen

Több méter magas Mária-szobrot állítottak Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

Irányi Dániel

Nyakon szúrta osztálytársát egy “fiatal”

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben