3.9 C
Budapest
2022. december 5., hétfő
Magyar Jelen
BelföldHírek

Két jobbos cipőt lopott a szerény képességű tolvaj

A kecskeméti rendőrök őrizetbe vették V. Tamást, a 38 éves gyanúsítottat.

Az egyik kecskeméti áruházban szeptember 24-én kora délután megjelent Tamás, aki a vásárlótérben kihelyezett márkás cipők közül két jobbos lábbelit vett magához, azokból az áruvédelmi eszközt kitépte, majd a termékekkel együtt fizetés nélkül távozott. Saját, régi cipőit az üzletben elrejtette.

A bevásárlóközpont biztonsági őrének lett gyanús Tamás, aki furcsa módon mindkét lábán jobbos cipőt hordott. Ekkor ellenőrizték a boltban az árukészletet, és így fény derült a lopásra. A 42-es és a 44-es méretű lábbelik eltulajdonításával közel 60.000 forint kárt okozott a Tamás. Az üzletvezető azonnal értesítette a rendőrséget, a biztonsági szolgálat pedig visszatartotta a Tamást a járőrök érkezéséig.

Az egyenruhások előállították Tamást a Kecskeméti Rendőrkapitányságra, ahol kihallgatták és őrizetbe vették lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A nyomozók előterjesztést tesznek a 38 éves helybéli letartóztatásának indítványozására.

(Police.hu)

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben