3.7 C
Budapest
2022. november 30., szerda
Magyar Jelen
KiemeltKülföld

Kétségbeesve hívták a rendőröket a migránsok, mikor megtudták, hogy Romániában vannak

A migránsok egy kamionosnak fizettek, hogy csempéssze át őket Németországba. A férfi belement, ám később kiderült, csúnyán átverte (potya)utasait. 

Csúnyán megszívta három afgán migráns, akik fejenként 1700 eurót fizettek Görögországban, hogy Németországba jussanak, majd fel is ültek egy játékokat szállító, román rendszámú teherautó csomagterébe – írja a Főtér.

Az illegális bevándorlók két napon keresztül rejtőztek a kamionban, mire az megállt és közölte, megérkeztek. Csakhogy a végállomás Németországtól kissé keletebbre volt, méghozzá a romániai Dâmboviţa megyében.

A kétségbeesett utasok azonnal hívták a rendőrséget, de ettől sem jutottak előrébb, a menedékkérők számára fenntartott központba küldték őket. A román rendszámú kamiont vezető férfi persze állítja, fogalma sem volt arról, hogy migránsok rejtőznek a járműben.

További híreink

Mi Hazánk: az amerikai támogatások elfogadása felér egy hazaárulással

Kemény János

Egerben így köszöntötték az adventi időszakot

Kemény János

“A 2023-as ülésszakon jóváhagyjuk a NATO-csatlakozást”

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben