28.1 C
Budapest
2022. augusztus 13., szombat
Magyar Jelen
Hírek

Kirúgás és gerincsérv között választhatnak a munkások

Nyilván nem azt kívánjuk sugallni a cikk lehozásával, hogy azok a hibásak, akik csomagot rendelnek. De arra mindenképp fel akarjuk hívni a figyelmet, hogy mi zajlik a háttérben akkor, ha az emberiség mindenáron meg akar felelni annak az elvárásának, hogy a karácsony kizárólag a töménytelen ajándékozásról szól, elfelejtvén valódi üzenetét. Persze az is világos, a cikkben foglalt jelenség egész évben létező, de karácsonykor kiemelt formában.

Az Amazon elsősorban a rendelések rendkívül gyors kiszállításának köszönhetően vált olyan sikeressé, hogy mára az Egyesült Államok második legnagyobb foglalkoztatója a versenyszektorban. A több, mint 800 milliárd dollárt érő cégnél azonban a The Atlantic és a Reveal közös riportja szerint igen nagy áldozatokkal jár az őrült gyorsaság, a dolgozók egészsége forog kockán.

További híreink

Minden országban kötelező oltást javasol a WHO

Faragó Dániel

Csak a harmadik oltás után járna a “védettségi igazolvány”

Faragó Dániel

Iványi Gábornak hiányzik Göncz Árpád

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben