17.5 C
Budapest
2022. május 29., vasárnap
Magyar Jelen
Belföld Hírek

A kormány minden eszközzel küzd a Mi Hazánk ellen – megerősítették Dúró Dóra kitiltását

Korábban már írtunk arról, hogy Dúró Dórát kitiltották a kormány hivatalos Facebook oldaláról. A tiltásra a Mi Hazánk elnökhelyettese saját bejegyzéssel reagált.

Nem kell messzire menni a cenzúráért- kitiltották Dúró Dórát a kormány hivatalos oldaláról

“Két népszerű, a kormány koronavírusról mondott hazugaságait és tényeket tartalmazó kommentem után megelégelte a szembesítést a cenzúra, és egész egyszerűen kitiltottak Magyarország Kormánya hivatalos Facebook-oldaláról, így most már nem tudok ott hozzászólást sem írni. Nyilván zavarta a cenzorokat, hogy a Mi Hazánk aláírásgyűjtése, amelyet a kötelező oltások és a gyerekek oltása ellen indítottunk, közel hatezer lájkot kapott, pedig csak egy kommentben írhattam oda. Most már nem fogom tudni. Arra kérem ezért a követőimet, hogy ezt a bejegyzést osszák meg, hogy minél többekhez eljusson: ilyen módszereket alkalmaznak!

Nem diktatúrában élünk – mondta Orbán Viktor tavaly áprilisban az oltás kötelezővé tételével kapcsolatban, aztán (egyelőre) az állami szférában mégis meglépték ezt. És úgy tűnik, attól a diktatórikus módszertől sem riadnak vissza, hogy a nekik nem tetsző hozzászólásokat és hozzászólókat elhallgattassák. Ugyanakkor van egy rossz hírem: az igazgság utat tör magának, a Mi Hazánk erősödik!

A Mi Hazánk az egyetlen párt, amely tiltakozik az oltás kötelezővé tétele ellen, ellenezzük a gyerekek oltását, és ha április 3-án kellő felhatalmazást kapunk, akkor minden korlátozást megszüntetünk. Elég a covid-diktatúrából!”

Nem csak Dúró Dóra, hanem a Telex is foglalkozott a cenzúrával, ők meg is kérdezték a Kormányzati Tájékoztatási Központot a tiltás okáról.

A válaszban sok meglepő nincs, a kormány oltásellenesnek minősíti a Mi Hazánkat. 

„A kormány minden eszközzel fellép az oltásellenes propaganda ellen. Az oltás a legerősebb fegyverünk a vírus ellen.”

-írták a cenzúra magyarázataként. Azt nem tették hozzá, hogy a “minden eszköz” az a jövőben milyen intézkedéseket takarhat a Mi Hazánk politikusai, szavazói, vagy az oltatlan választók tekintetében.

A kormány hivatalos oldala mellett a Facebook cenzorai is minden eddiginél éberebbek, ha a vakcinákról, azok hatékonyságáról, vagy az oltások kötelezővé tételének megkérdőjelezéséről van szó. Az elmúlt hetekben oltáskritikus lengyel, cseh és osztrák politikusok is elhallgatást, tiltást szenvedtek el a legnagyobb közösségi oldalon.

További híreink

Orbán Viktor hivatala elé vonul a Mi Hazánk- a kormány elhalasztja a kötelező oltást az egészségügyben (frissítve)

Faragó Dániel

Nem jogsértő az usztasa köszöntés a bíróság szerint

Dunai Tibor

Trianon 101: látványos koreográfiával készül estére a Carpathian Brigade

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen