25.1 C
Budapest
2021. június 22., kedd
Magyar Jelen
Belföld Hírek Kiemelt

Klíma helyett nyolc ivókutat kap a hármas metró

Nem lesz több izzadás, fuldoklás, ragacsos bőrrel egymáshoz dörgölőzés a főváros legfőbb tömegközlekedési útvonalán, az ellenzék végre megoldotta.

Minden bizonnyal mind emlékszünk Karácsony Gergely akkor még aspiráns, azóta 7 hónapja főpolgármester legfőbb kampányígéretére, a „hármasmetróklímára”, melyet a lehető leghamarabb meg kell valósítani. Hiszen a budapestiek fuldokolnak a 34 fokos hőségben.

Emlékeztetőül álljon itt ez a videó:

Nos, ennek most és mindenkorra vége. Nem lesz több izzadás, fuldoklás, ragacsos bőrrel egymáshoz dörgölőzés a főváros legfőbb tömegközlekedési útvonalán!

A metrószerelvényeken ugyan klíma továbbra sem lesz, viszont a zuglói fenegyerek ennél is jobb megoldást talált:

Ivókutak lesznek a metró vonalán. Nyolc darab.
Az élhetőbb tömegközlekedésért tett progresszív lépést egyébként a Pesti Srácok egyik kollégája, Tisóczki Flóra vette ma észre, és kapta lencsevégre – ha ő nem teszi, talán nem is tudunk róla, mert a főváros volt olyan szerény, hogy ezt az akciót nem adta rögtön MTI nyilatkozat formájában ki, pedig ugye.

Íme a klíma a hármas metrón | Kép: PestiSrácok.hu, Tisóczki Flóra

Ha pohár, palack hiányában összevizezné a ruháját, nem kell aggódni, a 34 fokban gyorsabban megszárad

Forrás: 888.hu

További híreink

Libanonban engedélyezték az orvosi kannabisz termesztését

Kiss Albert

Gyilkossággal végződött a családi vita Szabolcs megyében

Faragó Dániel

Donald Trump az első amerikai elnök aki részt fog venni az abortuszellenes felvonuláson

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben