4.4 C
Budapest
2022. január 29., szombat
Magyar Jelen
Belföld Hírek Kiemelt

Komárom-Esztergom megyében is az utcán a Mi Hazánk

A Mi Hazánk aktivistái, tagjai és képviselőjelöltjei is folyamatosan az utcán, piacokon, köztereken vannak, hogy személyesen vigyék el a harmadik út üzenetét a lehető legtöbb magyar számára. 

A mozgalom elnöke a hétvégén Fábiánsebestyénen és Szentesen is találkozott a helyi hazafiakkal, a Mi Hazánk elnökhelyettese, Dúró Dóra pedig Kiskunmajsán adta át a párt második Bács-Kiskun megyei irodáját.

A nemzeti formációnak a személyes jelenléten kívül más lehetősége nem is marad arra, hogy eljuttassa az üzeneteit, hiszen a fősodratú média példátlan elhallgatással sújtja az önálló államfőjelölttel is rendelkező erőt.

Lehet, hogy egy kép erről: szöveg

Komárom-Esztergom megyében is folyamatos a szórólapozás, standolás, plakátolás.

Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy és belső tér

A Mi Hazánk itt a párt egyik legígéretesebb szereplőjét, Ábrahám Barnabást küldi harcba, aki arról tájékoztatta lapunkat, hogy az előttünk álló héten is járja a választókerületét és arra törekszik, hogy minél jobban megismerje a helyiek problémáit.

Ábrahám Barnabással és a Mi Hazánk programjával legközelebb Neszmély településén találkozhatnak az érdeklődők.

További híreink

Több százan tüntettek a kötelező oltások ellen a Viharsarokban (videó)

Irányi Dániel

Rendőrörs elleni támadás Párizsban

Gabay Dorka

Jövő héten sok napsütésre számíthatunk

Varga Lilla

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen