4.4 C
Budapest
2022. január 29., szombat
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt Videó

Koronavírus Kutatóközpontot hozott létre a Mi Hazánk (videó)

A Mi Hazánk holdudvarában és a pártban lévő szakemberek létrehoztak egy olyan munkacsoportot, ahol a tényekre szorítkozva mutatják be a járványkezelés alatt eddig elhallgatott információkat. 

Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke legújabb videójában részletes betekintést enged a kulisszák mögé, de más hasznos információkat is nyilvánosságra hoz.

Toroczkai Youtube-csatornáján ezt írja:

“a kormány által felállított Operatív Törzs helyett a Mi Hazánk hozta létre azt a Koronavírus Kutatóközpontot, ahol egyre több szakember gyűlik összes, és egyrészt megpróbáljuk felderíteni, hogy egyáltalán mivel állunk szemben, másrészt megoldási javaslatokkal, hasznos tanácsokkal is szolgálunk”.

A Mi Hazánk erősödésével párhuzamosan Toroczkai László is egyre népszerűbb a videómegosztón hozzátéve, hogy a Facebook cenzúrája, tiltása miatt a kommunikáció ezen formája maradt az egyetlen járható út számára.

Toroczkai ezen a platformon az aktív politikusok között a legnépszerűbb, csatornája hamarosan eléri a 120.000 feliratkozót. 

További híreink

Rászállt a magyarokra az UEFA: három zártkapus meccs a büntetésünk

Irányi Dániel

Légicsapások érték Irán-barát milicisták szíriai hadállásait, többen meghaltak

Dunai Tibor

Gyurcsány Ferenc ellenzéki összefogása, avagy a magyar politikum abszurd őrültsége

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen