3 C
Budapest
2022. december 2., péntek
Magyar Jelen
BűnügyHírek

Közmunka vár a kocsikkal szexelő Gergőre

Közmunkára ítélte a bíróság a pécsi autóerőszakolót, aki évek óta szeretkezik különböző kocsikkal városszerte. Szakértők szerint R. Gergő gyógyíthatatlan betegségben, vagyis szexuális preferenciazavarban szenved – írja a Bors.

Sör, cigi, vodka – erre szeretné költeni közmunkából keresett pénzét R. Gergő, ezért boldogan fogadta a Pécsi Járásbíróság ítéletét. A férfi csak később szomorodott el, amikor ügyvédje felvilágosította, hogy 120 óra közmunka büntetésnek számít, és ezért fizetés nem jár. Gergőt most egy Opel Corsa megrongálása miatt ítélte el a bíróság.

A vádirat szerint a férfi rendszeresen átjárt a szomszédhoz, ahol felfeszítette egy Opel Corsa tanksapkáját, majd vajjal kente be a lyukat és homokot szórt bele. A tulajdonos többször vitte szervizbe az autót, majd eladta, miután kiderült, hogy a férfi szexel a járművel. R. Gergő ezután újabb „partnereket” keresett, több környékbeli szomszéd autójával szexelt, majd miután többször rajtakapták, egy közeli autószervizt nézett ki, ahol volt miből válogatni. Itt készült az a videófelvétel is, amelyen 20 percig foglalatoskodik egy Smarttal. A mai napig visszajár ide, főleg a szűkebb lyukú benzines Smartokat és a Corsákat kedveli.

A férfi perverziója az objektofil kategóriába sorolható, szakértők szerint a tárgyakhoz való szexuális vonzódása nem gyógyítható, csak gyógyszerekkel enyhíthető – derült ki a bíróságon. A kirendelt szakértők szerint a 66-os IQ-val rendelkező Gergő beszámítható és tisztában van a cselekményével. Ellene jelenleg is folyik nyomozás, mert már többször visszatért az autószervizbe, ahol újabb 15–20 autóval szexelt, majd rongált meg. A férfi nem beszélt a bíróságon szexuá­lis szokásairól, csak azt mondta, hogy haragból szór homokot a benzintankokba.

(Bors)

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben