5.6 C
Budapest
2022. november 26., szombat
Magyar Jelen
Hírek

Lantos János: teljesen hülyének nézik az embert

– Számomra nem meglepő módon eljött ez a pillanat is, a kormány ennél nyíltabban nem is adhatta volna tudtára az embereknek, hogy hülyének nézi őket. Talán még egy nemzeti konzultáció keretén belül megkérdezhetnék őket arról, szerintük mennyire voltak az elmúlt 2 évben hülyének nézve… – fogalmaz Lantos János. Folytatás alább.

Mert hát nagyon intelligens ez a vírus, nem megérezte, hogy egy hónappal a választások előtt kell behúznia a féket? De bizony, pont ez történt!

Nagyjából hasonló “járványügyi” adatokkal az elmúlt két évben nemhogy lazítás nem volt, de szigorítás, ma pedig bejelentették a kormányinfón, hogy feloldanak majdnem minden korlátozást.  És azt hiszik, ezzel le is van tudva az egész. Nagyon nem! Nem lehet úgy tenni, mintha nem történt volna meg, hogy magyar emberek millióit tették tönkre, nem lehet egy vállrándítással túllépni az egészen. Ordító a pofátlanság, nyilván érzi a kormány, hogy nem túl népszerű, amit csinálnak, ezért most hirtelen eltűnt a “járvány”, mert április 3-án választások lesznek. Ennek ennyi az oka, nem több.

Elhinni sem szabad nekik még csak azt sem, amit kérdeznek. Ugyanis az elmúlt 2 évben összevissza hazudtak, a választások után újra “jöhet egy következő hullám”, és így tovább. Még csak véletlenül se gondolja senki, hogy a puszta számításon túl bármi is motiválta volna a kormányt, és vagyunk is sokan, akik ezt észben tartjuk.

S tartsuk azt is észben, hogy a Mi Hazánk volt az egyetlen politikai párt, amely szót emelt a Covid-diktatúra ellen, és nem látok okot, hogy elviekben ez a diktatúra miért ne állna még fent, csupán, mint mondtam, taktikai okokból egyelőre visszavonulót fújtak, amit egyébként sikerként is elkönyvelhet a nemzeti tábor.

S, hogy miből látszik még, hogy semmi őszinteség nincs a kormány döntésében? Abból, hogyha ez így volna, akkor kötelességüknek éreznék, hogy kártérítsék mindazokat, akik az oltásterror miatt veszítették el munkájukat, és a sor hosszasan folytatható.

Azt mondom, emlékeztessük csak erre őket. Például április 3-án a szavazófülkékben!

További híreink

Még a japán drukkerek is gúnyt űztek a meccs előtt bohóckodó német válogatottból

Irányi Dániel

Mi Hazánk: az infláció miatt szükséges az otthonteremtési támogatások megújítása

Irányi Dániel

Egyre több színésznőnek kezd elege lenni a feminista propagandából

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben