2.5 C
Budapest
2020. november 30., hétfő
Magyar Jelen
Külföld

Lelőtte szeretőjét az ötgyermekes nő, mert az megcsalta

Az Illinois államban élő Rosa LaGrone mikor megtudta, hogy barátja megcsalja őt, kérdőre vonta, majd lelőtte. Ezt követően a férfi Facebookján keresztül kapcsolatba lépett annak szeretőjével, és videó-chaten ordibáltak egymással, miközben barátja mögötte haldoklott – írja a Mirror.

A 37 éves, ötgyermekes, egyedülálló nő és 27 éves barátja, Darnell Manns kapcsolata aligha lehetett felhőtlen, hiszen a férfi Rosát egy 34 éves nővel csalta. Egészen addig, míg párja erről tudomást nem szerzett.

Rosa a gyilkosság előtt négy otthon tartózkodó gyermekét (a legfiatalabb 6, a legidősebb 14) beültette az autóba, és azt mondta nekik, maradjanak ahol vannak.

Ezt követően bement a lakásba, ahol előbb összeveszett a férfival, majd lelőtte. Darnell összeesett, mire Rosa a barátja Facebook-fiókján keresztül videóchaten felhívta annak szeretőjét. A két nő ordibálni kezdett egymással, közben Darnell a háttérben haldoklott.

A beszélgetésről készült videofelvétel a bíróság elé került, ahol megállapították, a vita alatt Rosa a saját vérében fekvő férfiba legalább két alkalommal bele is rúgott.

Miután kiordibálta magát a két nő, Rosa megszakította a videóchatet, és felhívta egy rokonát, akinek azt mondta: “Azonnal vidd el a gyerekeket. Én életem végéig ülni fogok.”

Rosa LaGrone-t a helyszínre kiérkező rendőrök letartóztatták, a vád ellene jelenleg még csak gyilkossági kísérlet, ám a rendőrség szerint a meglőtt férfi állapota válságos, így még a vád is módosulhat gyilkosságra.

Kapcsolódó híreink

Újra harcok a Donyec-medencében

Kiss Albert

A román parlament alsóháza hallgatólagosan elfogadta Székelyföld autonómiastatútumát

Dunai Tibor

Feldarabolná a Facebook érdekeltségébe tartozó cégeket a trösztellenes bizottság

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben