7.5 C
Budapest
2021. október 23., szombat
Magyar Jelen
Belföld Gazdaság Hírek

Lesz, lesz, lesz – Itt a Mi Hazánk mezőgazdasági programja

“Tartsd meg a földedet és a földed megtart téged”

-mondta Dócs Dávid, a Mi Hazánk alenöke.

Dócs Dávid a Virradat Napján bemutatta a Mi Hazánk mezőgazdasági programját, amely a párt hivatalos Youtube-csatornáján is elérhető.

“A magyar föld nem eladó! A Mi Hazánk Mozgalom a vidékfejlesztésben és mezőgazdaságban is radikális változásokat szeretne. Nem külföldi nagytőkéseket vagy hazai oligarchákat szeretne helyzetbe hozni az eddigi kormányokkal ellentétben, hanem a magyar kis és középvállalkozásokat és családi gazdaságokat szeretné segíteni, hogy tisztes megélhetést biztosítsunk a vidék emberének, hogy ne idegenben legyenek külföldi vendégmunkások, hanem a maguk urai lehessenek a saját hazájukban. Alkonyat után a Virradat ideje kell, hogy eljöjjön, segíts benne te is!” – írja a Mi Hazánk.

 

További híreink

4,4 milliárd vissza nem térítendő támogatást kap a kormánytól két amerikai autóipari vállalat

Irányi Dániel

Csád: aranybányászokat mészároltak le tévedésből

Kiss Albert

Elhunyt Pécsi Ildikó Kossuth-díjas színművész

Varga Lilla

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen