2.9 C
Budapest
2022. november 29., kedd
Magyar Jelen
BelföldBűnügy

Letartoztatták a mezőhegyesi gyilkosság cigány elkövetőjét

Emberölés bűntette miatt szombaton egy hónapra elrendelték a letartóztatását annak a mezőhegyesi férfinak, aki csütörtökön halálra verte, majd benzinnel felgyújtotta egy ismerősét – közölte a Békés Megyei Főügyészség szombaton közleményben az MTI-vel.

A 25 éves elkövető letartóztatását azért kezdeményezték, mert a 15 évig terjedő szabadságvesztésre tekintettel fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye. Attól is tartani lehet, hogy a férfi szabadlábon a bizonyítékok manipulálásával, a tanúk befolyásolásával veszélyeztetné a bizonyítás eredményességét. Mivel többszörösen büntetett előéletű, így fennáll a bűnismétlés veszélye is.

A 25 éves férfi csütörtökre virradó éjjel Mezőhegyesen együtt italozott a 44 éves sértettel. Éjfél előtt együtt indultak haza, ám a dél-békési település erdős területén összevitatkoztak, és a férfi olyan súlyosan bántalmazta a sértettet, hogy a helyszínen életét vesztette. Ezután otthon benzint vett magához, majd a tetthelyre visszament, és felgyújtotta a holttestet.

Összeégett holttestet találtak Mezőhegyesen – gyilkosság történhetett, cigány elkövetővel

A gyanúsított a helyszín közelében elhagyta a pénztárcáját, az abban talált iratok vezettek a nyomára – olvasható a közleményben.

Cigánybűnöző az elkövető

Habár a mainstream média, valamint a rendőrség természetesen átsiklott a 25 éves férfi származásán, helyi információk alapján egy cigánybűnözőről van szó, aki a Magyar Önvédelmi Mozgalom (MÖM) néhány hónappal ezelőtti, Mezőhegyesen forgatott videójában is feltűnik. Ő a leghangosabb, be akarja perelni a mozgalom oda látogató tagjait.

Kiemelt képünkön a gyilkos, S. Attila. Forrás: Kuruc.info

 

Twitter– és Telegram-csatornáinkra feliratkozva egyetlen hírről sem maradsz le!

További híreink

Mi Hazánk: a munkavállalók kizsákmányolása felé tesz lépéseket a kormány

Kemény János

Dúró Dóra a HírTV-ben: az EBESZ közgyűlésén éppen egy magyar politikusé volt a legmagyarellenesebb hozzászólás

Faragó Dániel

Nyugat-Európában ma már teljesen általánosak a brüsszelihez hasonló zavargások

Horváth Tamás

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben