20.8 C
Budapest
2022. augusztus 12., péntek
Magyar Jelen
BelföldBűnügy

Lopott kocsival bukott le az embercsempész

Olaszországból ellopott kocsival ütközött egy ház falának a Bács-Kiskun megyei Mélykúton egy rendőrök elől menekülni próbáló sofőr – közölte a megyei rendőrfőkapitányság pénteken a rendőrségi honlapon.

A járőrök péntek hajnalban az 55-ös úton ellenőrizni akartak egy Mercedest és a benne utazókat. A sofőr azonban a jelzés ellenére nem állt meg, ezért a rendőrök követni kezdték. Az autós Mélykúton nekiütközött egy ház falának. Az intézkedés során kiderült, hogy az ukrán sofőr a személykocsiban utazó négy – magát afgán állampolgárnak valló – határsértőt Nyugat-Európába akarta juttatni. A rendőrök azt is megállapították, hogy az olasz hatóságok lopás miatt körözik az autót, ezért a nyomozók lefoglalták. Az ukrán férfi ellen embercsempészés gyanúja miatt nyomozást indítottak.
A rendőrök vizsgálják a baleset körülményeit és azt is, hogy miként került a lopott jármű a férfihez. Mivel a balesetben a sofőr és utasai i megsérültek, mindannyiukat kórházba vitték.

 

(Fotó: Police.hu)

További híreink

Elszakadáspárti roma vezetővel tárgyalt a Momentum

Kemény János

Ököllel verte, sállal fojtogatta fogyatékkal élő áldozatát a “fiatal”

Irányi Dániel

A mentősök nem mentek be rendőri kíséret nélkül, közben meghalt a beteg

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben