9.4 C
Budapest
2022. május 19., csütörtök
Magyar Jelen
Külföld

“Magyarország maradjon ki a háborúból” – béketüntetést tart a Mi Hazánk

A Fidesz azt állította, semmilyen módon nem veszünk részt a háborúban, de ma a Mi Hazánk leleplezte, hogy magyar felségjelzésű repülőgép is szállít Ukrajnának páncéltörő eszközöket és légvédelmi rakétákat. A Mi Hazánk ellenzi hazánk ilyen típusú részvételét is a háborúban! Orbán Viktor ezzel a felelőtlen fegyverszállítással engedett Márki-Zay Péter követelésének. Ukrajna területi integritásának hajtogatása helyett a magyar kormánynak inkább azt kellene megakadályoznia, hogy a kárpátaljai magyarokat golyófogónak használják.

Magyarország maradjon ki a háborúból! Ezért fáklyás felvonulást szervezünk a Külügyminisztériumtól a Honvédelmi Minisztériumig, március 3-án, csütörtökön 17:00-tól! Független, szabad és semleges Magyarországot!

-írja Dúró Dóra, a Mi Hazánk elnökhelyettese.

A Mi Hazánk és a szövetséges nemzeti szervezetek folyamatosan viszik az adományokat oda, ahol a legnagyobb a szükség. A párt minden megyében adománygyűjtő pontokat állított fel, ezek itt találhatóak meg. 

 

További híreink

“Egyáltalán nem bánom, hogy egy fasiszta meghalt ma” – mondta egy tüntető (videó)

Irányi Dániel

A román államfő ismételten megmutatta, hogy magyarellenes

Szabó Norbert

Tömegek vonultak utcára a Covid-diktatúra ellen Münchenben (videó)

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen