16.2 C
Budapest
2021. október 22., péntek
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

Markáns véleményt fogalmazott meg Osztie Zoltán plébános atya a szivárványos zászló kapcsán

A plébános atya a Hír TV Civil kör c. műsorában kikérte magának, hogy a magyar zászló mellé kikerüljön a „buzi zászló” – írja a Mandiner.hu.

„Egyrészt ne akarjuk a normalitás alternatívájaként feltüntetni a beteg életformát vagy a torzó életformát. Másrészt, ha a Pride zászlaja ott van, miért nincs ott a vatikáni zászló is?” – fogalmazta meg markáns véleményét a plébános. „A főpolgármesternek vagy az önkormányzatnak minket kell képviselni, azokat, akiknek az életét jobbítani kellene, de egy hangos, erőszakos kisebbség képviselete az, ami most odakerült” – tette hozzá. A plébános atya végül megköszönte Novák Előd, a Mi Hazánk politikusának akcióját is, aki eltávolította a szivárványos zászlót a Városházáról, valamint az Újbudai Önkormányzatról is.

A videó Osztie Zoltán plébános atya kijelentéséről:

Illetve az egész adás:

(Mandiner.hu)

További híreink

Nem éppen romantikus az eset, de útonállót fogtak (+VIDEÓ)

Kiss Albert

Tömegesen hagyják el a holland turisták Horvátországot kormányuk intézkedése miatt

Dunai Tibor

Elszabadultak az árak Magyarországon

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen