4.4 C
Budapest
2022. január 29., szombat
Magyar Jelen
Belföld Hírek Humor

Márki-Zay és a TikTok

Egyre több hír jelenik meg arról, hogy a balliberális közös miniszterelnök-jelölt stábja jobbnál jobb szakemberekkel bővül, akik szükség esetén megzabolázzák a rakoncátlan Márki-Zay Pétert.

MZP legutóbb TikTok-on alkotott botrányosat, amikor váratlanul megjelent egy ízléstelen éneklős videóban és minden előzmény nélkül buzdítani kezdte támogatóit. Azóta sem derült ki, hogy ezt melyik kampányguru tanácsolta neki, de a videóban jól látszik, hogy ő is nagyon kínosnak érzi.

Hétgyermekes apaként legalább az iskolába járó, az alkalmazást napi szinten és készségszerűen használó gyerekeire tekintettel lehetett volna, akiknek most jónéhány kínos pillantással szembe kell nézniük az uzsonnaszünetben.

Az elkeseredett politikusok tudnak néha váratlant húzni. Márki-Zay legutóbbi performanszával olyan nagyágyúkat taszított le mint Szél Bernadett, vagy Falus Ferenc.

Csak emlékeztetőül:

Így kampányolt Szél Bernadett a végül vesztes Csordás Anett mellett az előválasztáson.

Itt pedig Falus Ferenc, ahogy főpolgármester-jelöltként nyakon öntötte magát egy vödör jéggel. Visszalépés lett a vége…

A kampány hivatalosan még el sem kezdődőtt. Várjuk a további fejleményeket.

 

 

További híreink

Az EU felszólította Törökországot, hogy állítsa le illegális fúrásait

Irányi Dániel

Orbán szerint így nehezebb az érettségi

Kemény János

A spanyol kormány a szükségállapot újabb meghosszabbítását kezdeményezi

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen