19.7 C
Budapest
2022. október 1., szombat
Magyar Jelen
BelföldHírekHumorKiemelt

“Média design szakon tanulok és külföldre fogok költözni” -újabb megható belvárosi pillanatok

A Telex a választások után arról készített videót, hogy milyen szomorú perceket okozott a Fidesz ismételt kétharmados győzelme a fiatalok körében. A drámainak szánt anyag végül komikusra sikeredett és a szánni való baloldali pártok mellett a rájuk szavazó magyarokat is nevetségesnek állította be. 

A liberális szerkesztőségek az ilyen és ehhez hasonló videókban rendre a leginkább elvakult szavazókat mutatják be, olyan alanyokat keresnek, akik minden normális emberben visszatetszést keltenek. Persze ők ezt nem érzékelik. Hogyan is érzékelhetnék?

A fideszeseket visszamaradott, lecsúszott vidékiként mutatják be, ami ugyanúgy nem reprezentatív, mint a baloldaliak komplett idiótaként való ábrázolása.

A vállaltan liberális 444 legújabb riportjával megint megerősíti azokat, akik úgy látják, hogy csak a jelenlegi kormány képes elfogadható mindennapokat teremteni.

A Mi Hazánk parlamentbe jutásával papíron lehet esélye annak, hogy a zsigeri ellenzékiséget felváltja egy értékellenzékiség elvekkel és szakmaisággal kiegészülve. Ezt majd meglátjuk, addig is itt a remekbe szabott összeállítás!

Zsebkendőket bekészíteni, videó alább!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nem vicceltem. Tényleg mindenki vegyen elő egy százast!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Felkavaró tartalom, csak saját felelősségre!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na, ott van már az a zsebkendő?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Én szóltam!

További híreink

Tűz ütött ki a franciaországi Nantes székesegyházában

Kiss Albert

A rezsimegszorítások miatt már kollégiumokat is be kell zárni

Irányi Dániel

Nehéz erre szavakat találni: 3 éves gyermeket erőszakoltak a migránstáborban

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben