4.2 C
Budapest
2022. december 4., vasárnap
Magyar Jelen
BelföldHírek

Médiainformációk szerint lemondott Palkovics László

A Telex és más sajtóorgánumok információi alapján lemondott Palkovics László technológiai és ipari miniszter.

A különböző újságcikkek azt rebesgetik, a tárcavezető távozásának hátterében az áll, hogy Orbán Viktor – Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter tanácsát megfogadva – külön energetikai minisztérium létrehozásáról döntött, így kiszervezve ezt a területet Palkovics alól.

A Telex megkereste Havasi Bertalant, Orbán Viktor sajtófőnökét, aki érdemben nem válaszolt, de nem is cáfolta az értesülést.

Palkovics László 2014 óta volt az Orbán-kormány tagja. Először az Emberi Erőforrások Minisztériuma felsőoktatásért felelős államtitkára volt, majd 2016-tól átvette a közoktatási feladatokat is. A negyedik Orbán-kormányban az újonnan létrejött Innovációs és Technológiai Minisztériumot vezette.

 

Twitter– és Telegram-csatornáinkra feliratkozva egyetlen hírről sem maradsz le!

További híreink

Egyetemi kutatás mutatta ki, hogy a koronavírus alatti intézkedések miatt agyi elváltozások léptek fel a fiatalok körében

Faragó Dániel

Macronnál járt Elon Musk egyeztetni a szólásszabadság fontosságáról

Faragó Dániel

Az apák nélküli családpolitika kudarca – avagy mit tehetne a kormány és mit tesz az ellenzék?

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben