7.1 C
Budapest
2021. április 12., hétfő
Magyar Jelen
Gazdaság Kiemelt

Megállíthatatlanul gyengül a forint

Míg azt sem igazán hevertük ki, mikor 350 forint ért egy eurót, de valutánk máris újabb rekordot készül dönteni: hamarosan a 360-as árfolyammal kell megbarátkoznunk, erre akár már ma vagy holnap sor kerülhet.

Csütörtökön is tovább gyengült a forint az euróval szemben, már 358,2-nél jár a jegyzés, ami 0,3%-kal magasabb a tegnapinál. 

Forrás: Portfolio-Teletrader Kft.

Ez azt jelenti, hogy a múlt heti csatát már kijelenthetjük, hogy elbukta a forint a 350-es szinttel szemben, lassan inkább felfelé kell figyelnie a 360-ra. Ha nem javul a hangulat, akkor ez akár ma vagy holnap veszélybe kerülhet. A dollárral szemben 329,55-nél jár a magyar deviza, az angol font pedig 407,4 forintba került.

(Portfolio.hu nyomán)

További híreink

“Egyáltalán nem bánom, hogy egy fasiszta meghalt ma” – mondta egy tüntető (videó)

Irányi Dániel

Kimentett két nőt a tengerből az épp interjút adó portugál elnök (videóval)

Irányi Dániel

Feszületgyalázás Jobbik módra

Gabay Dorka

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben