11.7 C
Budapest
2021. április 11., vasárnap
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

Mi Hazánk: A kalmárszellemiség ilyenkor sem adhat mást, mint ami lényege

– Több alkalommal leszögeztük már, a Magyar Posta gondjai három fő ok köré csoportosulnak. Először is, hogy folyamatosan „értékesítési elvárásokkal” bombázzák a postásokat, holott nekik ez nem lenne dolguk. Másodszor a kritikán aluli gyenge bérezés, harmadszor pedig a pocsék munkaszervezés és körülmények – fogalmaz közleményében Lantos János, Mi Hazánk választókerületi elnök, volt postai dolgozó. Folytatás alább.

– Az első pontot nevezhetjük „értékesítési terrornak” is, de az, hogy ebben a válsághelyzetben is, mikor az értelmetlen korlátozások miatt emberek millióinak egzisztenciája forog kockán, tízezrek veszítik el munkahelyeiket, még mindig ezt erőltetik, az különösen felháborító. Nem ez a gazdasági helyzet az, amikor az emberek pénzügyi termékek iránt érdeklődnek, még inkább meggondolják, mire költik pénzüket. Ennek ellenére számos helyről úgy informálódtunk, hogy az „értékesítési tervekkel” továbbra is nyomás alá helyezik a postai dolgozókat – mutat rá.

– Azt már csak remélni tudjuk, hogy egyes vezetők nem „látták meg a fantáziát” a járvány alatt abban, hogy erőteljesebben igyekezzenek az idősebb korosztály körében értékesíteni a posta örökhagyó névre hallgató termékét. Hiszen ez minden képzeletet felülmúlóan gyomorforgató lenne. Ez ugyanis a temetkezési költségekre spóroló megtakarítási forma. Természetesen nem az ötletgazdára, hanem az ablak mögött ülő és az utcán teljesítő postásra hárulna kényszerből ez a méltatlan és megalázó feladat – olvasható a közleményben.

– A magyar postás erkölcsi és anyagi megbecsülést érdemel, különösen ebben a nehéz időszakban, és nem azt, hogy rabszolgahajcsár módjára bánjanak vele

– zárja gondolatait.

(Képünk illusztráció, www.tmkik.hu)

További híreink

Megcsodálhatjuk a migránsok bevásárlási szokását (+videó)

Kiss Albert

Tíz évre titkosították a perui magyar nagykövet eddig is elhallgatott ügyét

Irányi Dániel

Anyja segítségével közvetített élettársának szexpartnereket egy sarkadi férfi

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben