18.3 C
Budapest
2022. május 21., szombat
Magyar Jelen
Belföld Hírek Kiemelt

Mi Hazánk: a kormány behódolt az EU betelepítési politikája előtt

A Mi Hazánk Mozgalom Magyarország függetlensége elleni támadásnak, szuverenitásunk súlyos megsértésének tartja az Európai Unió Bíróságának ítéletét, amellyel megszüntetik a tranzitzónákat – írja közleményében a Mi Hazánk elnöke. Folytatás alább.

Több száz migránst a határról máris Magyarország belső területeire szállítottak, ahol teljesen vagy részben nyitott táborokba kerültek. Az ítélet azt is kimondja, hogy mostantól mindenkit be kell fogadnunk, azokat is, akik biztonságos országokon keresztül érkeznek hozzánk, tehát gyakorlatilag a világ bármely pontjáról jöhetnek mostantól Magyarországra.

A Fidesz ezzel behódolt az Európai Unió kozmopolita erőinek. Miközben a kormány azonnal végrehajtotta ezt a magyarellenes ítéletet, emlékeztetnénk arra, hogy a Bős-nagymarosi vízlépcső ügyében a Nemzetközi Bíróság által hozott 1997-es ítéletet Szlovákia a mai napig nem tartja be, eltereli a Dunát, és ez ellen a Fidesz-kormány nem tesz semmit.Amennyiben az Európai Unió fel akarja számolni a magyarságot, akkor inkább az Unióból való kilépést választjuk, mint a nemzethalált!

(fotó: pannonhirnok.com)

További híreink

Péntektől kötelező elektronikus regisztrációval lehet csak Ausztriába utazni

Irányi Dániel

“Beoltva se üljünk be az étterembe” – kéri az immunológus

Irányi Dániel

Áder János előléptette a Magyar Honvédség parancsnokát

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen