13.3 C
Budapest
2022. május 28., szombat
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

Mi Hazánk: Budapesten nyáron a Pride megtartja deviáns büszkeségük minden rendezvényét

A minap a Budapest Pride bejelentette, hogy idén a “korlátozások miatt egy hónappal elhalasztva”, de mindenképpen lebonyolítják teljes, egy hónapos programsorozatukat mind a fővárosban, mind vidéki helyszíneiken. Szervezik a felvonulást, és a Budapest Parkban “az ország legnagyobb LMBTQ buliját”, a szervezők megjegyzése szerint a vírusvédelmi szabályok betartását biztosítják – írja közleményében a Mi Hazánk.

Miközben minden normális magyar a járványhelyzet miatti megváltozott körülményekhez igyekszik alkalmazkodni, lemondva számtalan dologról, addig ezzel párhuzamosan hazánkban sajnos tovább tombol a társadalmi abnormalitás posztmodern megnyilvánulása. Legaggasztóbb példája pedig a rendszeres és forszírozott LMBTQ-nyilvánosság, ami végső soron egyfajta bizarr, életellenes, ha úgy tetszik anti-heteroszexuális trend

– véli a párt. Hozzátették: “A deviáns szexuialitás kóros, világraszóló exhibicionizmusa és a voluntarista szivárványos önkirakatolás kirívó példájaként most ráadásul akkor tette meg a hazai Pride ezt a bejelentését, amikor a járványhelyzet valójában semmilyen tervezést nem tesz lehetővé. Bizonytalanok az esküvők, fesztiválok, rendezvények. Tokió pedig bejelentette: nézők nélkül rendezik meg nyáron az olimpiát.”

A Mi Hazánk úgy látja, a Pride a járvány tombolásának közepette is azt, és csak azt tartja szem előtt, hogy saját, propagandisztikus megjelenése ne szenvedjen csorbát, ami megítélésük szerint jól mutatja:

az elfogadás és tolerancia örve alatt e szervezetek működése valójában nem más, mint erőszakos és agresszív, romboló társadalmi terrorizmus.

Rámutatnak, a Mi Hazánk Mozgalom egyetlen pártként ellenzi a “deviáns vagy bármilyen szexualitások minden formájú nyilvános, vagy intézményi megjelenítését”. Hangsúlyozzák: “a Pride-események jelenlegi, nyilvános vonulásai – főként a résztvevők viselkedése és gesztusai miatt – terrorizálják, provokálják a jóérzésű normális többséget. Ugyanígy az LMBTQ-propaganda más, nem helyénvaló felbukkanásai, legutóbb például egy mesekönyv-hazugságban, egyszerűen társadalmi terrorista cselekmények eredményei – mint például a főpolgármesteri hivatalra kilógatott szivárvány zászló”.

Szeretnénk a fentiek apropójából bejelenteni: széleskörű társadalmi mozgalmat és összefogást indít a Mi Hazánk Mozgalom annak érdekében, hogy az ún. LMBTQ-mozgalom, valamint társult elemeinek, zaklató, provokáló, közösségellenes megnyilvánulásai felett a normalitás örökérvényű igazsága, és az egészséges többség akarata győzedelmeskedhessen.

– zárja közleményét a párt.

Magyarjelen.hu

További híreink

Szélsőséges fegyveresek mészároltak két falut Maliban

Kiss Albert

Űrsétát is tehetnek 2023-tól az űrturisták

Dunai Tibor

Negatív rekordot döntött a felsőoktatásba jelentkezők száma

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen