24.1 C
Budapest
2021. június 24., csütörtök
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

Mi Hazánk: Előrelépés az érdi roma központ ügyében

Az Érdre tervezett roma kulturális központtal kapcsolatban, március 19-én feltett kérdéseinkre megkaptuk ugyan jegyző asszony hivatalos válaszát (mellékletben), de sajnos elmondhatjuk, hogy csak kérdéseink egy részére küldött érdemi választ – írta közleményében Csott Károly, a Mi Hazánk Mozgalom érdi választókerületi elnöke, a párt országgyűlési képviselőjelöltje.

Azt látjuk – és ennek nagyon örülünk -, hogy elindult egyfajta változás az ügyben, de továbbra is nyilvánvaló, hogy újabb változásokra van – a kéréseinknek megfelelően – szükség. Továbbra is várjuk tehát korábban feltett kérdéseinkre is az érdemi válaszokat!

– fogalmazott a politikus.

Magyarjelen.hu

 

További híreink

Az egyesülés lehetőségét vizsgálja a Takarék Csoport és az MKB

Dunai Tibor

Visszaeső “fiatalt” vettek őrizetbe

Irányi Dániel

Hétre emelkedett az elhunytak száma, 167-re a beazonosított fertőzötteké

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben