19.9 C
Budapest
2021. szeptember 17., péntek
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

Mi Hazánk: Esztergomban is igény van a harmadik útra

– Mindenhol komoly igény mutatkozik egy harmadik útra, melyet a Mi Hazánk képvisel. De még nem mindenhol vagyunk elég erősek szervezetileg, ezért toborzunk tagokat. Sokan csalódtak az elmúlt évtizedek pártjaiban, de érzik, hogy a jövő évi választás sorsdöntő lehet – mondta Novák Előd alelnök a párt esztergomi utcafórumán, melyet Lantos Jánossal, a térség országgyűlési képviselőjelöltjével tartott közösen.

– Esztergomban is felmerültek az országos problémák: a korrupció, az egészségügy tarthatatlan helyzete és a multinacionális cégek túlhatalma. De helyi ügyként felmerült a Budapestre vezető közúthálózat fejlesztése és egy igényes szabadstrand kialakítása is a Dunán, mely könnyen megvalósítható volna – fogalmazott.

– Minden elképzelés és program, legyen az bármilyen nagyszerű is, annyit ér, amennyit meg tudnak belőle valósítani. Ebből kiindulva az a lényeg, hogy az esztergomiak és a környékbeliek azt érezzék, ténylegesen pozitív kihatással lesz a mindennapi életükre, ha végre szakítanak az elmúlt 30 év sehová sem vezető álpolitizálásából. Mert a valódi politika a közösség vezetésének művészete, tehát mi alapjaiban kínálunk mást, és gyökeresen akarunk változtatni, de nem az emberek nélkül, hanem velük együtt, közösen – nyomatékosította Lantos János.

További híreink

Országos tisztifőorvos: négy napja csökken az új igazolt fertőzöttek száma

Szabó Norbert

Vöröspanda-ikrek költöztek a Pécsi Állatkertbe

Varga Lilla

Felgyújtottak egy menekülttábort Libanonban egy vitát követően

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen