3.9 C
Budapest
2022. december 4., vasárnap
Magyar Jelen
BelföldHírek

Mi Hazánk: káros a közbiztonságra a TASZ-szal való együttműködés

Pakusza Zoltán szerint a TASZ nem a rend pártján áll akkor, amikor megtámad miskolci rendeleteket. Erről az önkormányzati képviselő beszélt sajtótájékoztatóján, majd hozzátette, Miskolcnak pedig nem a rendetlenségre, hanem a rendre van szüksége.

Pakusza Zoltán elmondta, a miskolci közgyűlés legutóbbi ülésén arra kérte a városvezetést, gondolja át a TASZ-szal való együttműködést. – A TASZ megtámadta például Miskolc azon rendeletét, amely büntette, ha az egy főre eső lakrész nem éri el a hat négyzetmétert. Több településen megtámadták azokat a szociális rendeleteket, amelyek a települési támogatás kifizetését rendezett lakókörülményekhez igazították. 2017-ben például ötvenöt település hasonló rendeletét támadták meg – mondta el az önkormányzati képviselő, majd hozzátette, amikor Borsod megyében és Miskolcon egyre nagyobb problémát jelent az igénytelen életmód terjedése, akkor ezekre a rendeletekre és azok betartatására nagy szükség van. Ezeket a rendeleteket társadalmi érdek és elvárás alapozza meg – hangsúlyozta Pakusza Zoltán.

minap.hu

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben