31.5 C
Budapest
2021. június 23., szerda
Magyar Jelen
Belföld Hírek

Erődemonstrációt szervez Miskolcra a Mi Hazánk

Demonstrációt tart a rendért a Mi Hazánk Mozgalom Miskolcon, a kormányhivatal előtt jövő vasárnap – jelentette be a párt elnöke. Toroczkai László azt mondta, hogy a rendezvény után autókonvojjal mennek Sályra, ahol nemrég egy 21 éves cigány karóval vert agyon egy 61 éves asszonyt. Sályon fáklyás felvonulást tartanak, majd a gyilkosság helyszínén mécseseket gyújtanak, így emlékeznek az áldozatra.

Rendet és igazságot követelnek Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, ahonnan az elmúlt hetekben folyamatosan különböző bűncselekményekről érkeztek hírek – mondta. A Mi Hazánk nem tartja elfogadhatónak, hogy az Opre Roma Párt továbbra sem áll el szeparatista elképzelésétől: “Magyarország testéből kiszakítva négy megyét”, cigány autonóm tartományt akar létrehozni, ahol a magyar adófizetők pénzéből alapjövedelmet szeretne adni a cigányságnak. Hangsúlyozta: kifejezetten aggasztónak tartják, hogy Donáth Anna, a Momentum Mozgalom európai parlamenti képviselője fogadta Kamarás Istvánt, az Opre Roma Párt elnökét, akivel hosszasan tárgyalt, “nyilvánvalóan erről a szeparatista elképzelésről is”.

Részletek a videóban:

 

További híreink

A mai napig szabadlábon van egy 11 éves kislány zaklatója

Szabó Norbert

Aknába zártak egy tízhetes kiskutyát egy Borsod megyei városban

Dunai Tibor

Az USA 70 év alatt háborúival napi átlag ezer embert ölt meg

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben