3 C
Budapest
2022. december 9., péntek
Magyar Jelen
Kiemelt

Mi Hazánk: új médiatörvényre van szükség az RTL Klub és a Facebook ellen

A Mi Hazánk Mozgalom támogatja egy új médiatörvény megalkotását, amelyet elsősorban a legdurvább cenzúrát gyakorlókkal, az RTL Klubot működtető Bertelsmannal és a Facebookkal szemben kellene megfogalmazni – jelentette ki a párt elnöke kedden sajtótájékoztatón Budapesten.

Toroczkai László mindezt arra reagálva közölte, hogy Vadai Ágnes, a DK országgyűlési képviselője egy Facebook-kommentjében azt írta, hogy a kormányzati média propagandistái ugyanúgy elnyerik majd méltó büntetésüket, mint Ruandában.

Azt erősnek érzi, “amire Vadai Ágnes tett javaslatot, hogy a második világháború végéhez hasonlóan újságírókat, propagandistákat kivégezzenek Magyarországon”, azzal viszont egyetértenek, hogy szabályozni kellene egy új médiatörvénnyel “a propaganda vagy az újságírás művészetét” – fogalmazott.

Azt mondta: az RTL Klub hírműsorába 25 éves politikai pályafutása alatt még soha nem jutott el.

Az pedig példátlan a világon – folytatta -, hogy a Facebook törölt egy olyan pártot, a Mi Hazánkat, amelynek 114 ezer szavazója volt az európai parlamenti és csaknem 200 ezer az önkormányzati választásokon.
    

Ezért egy új médiatörvény megalkotásában a Mi Hazánk szívesen együttműködik más pártokkal – jelentette ki. Annál inkább, mert például az “LMBTQ-propaganda” vagy a bevándorlás kérdése olyan szent tehén, amellyel kapcsolatban egyből cenzúrával találja magát szembe az ember a közösségi médiában – fejtette ki Toroczkai László.

(MTI.fotó:konzervtelefon.blog.hu)

További híreink

Kutyákkal a védtelen emberekért (videó)

Kemény János

Most már a kegyelemnek lenne helye – interjú Budaházy Györggyel

Kemény János

Horthy freskó Kecskeméten: a Fidesz megérti “zsidó testvéreinek fájdalmát”

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben