2022. január 23., vasárnap
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

Mi Hazánk: Vérfrissítésre van szükség 2022-ben

Újabb országgyűlési képviselőjelöltet mutatott be a mi Hazánk mozgalom, Békés megye 2. számú egyéni választókerületének jelöltje Földesi Mihály. 

Toroczkai László, a párt elnöke a bemutatón úgy fogalmazott,  Mi Hazánk Mozgalom az egyetlen párt, amely önállóan, mind a 106 választókerületben megméretteti magát. Hozzátette, ugyanis a Fidesz a KDNP-vel, illetve az ellenzék egy hatos tömörülésben indul. Közölte, Békés megye 2. számú egyéni választókerületének országgyűlési képviselőjelöltje Földesi Mihály, a párt megyei elnöke. Hozzátette, mind városi, mind megyei képviselőként kiválóan végzi a munkáját.

– Amikor 2014-ben, mint helyi politikus elindultam, akkor úgy gondoltam, hogy lehet ezt másként is csinálni. Sokkal közelebb lehet az emberekhez vinni a politikát. Tenni és dolgozni kell azért, hogy lényegesen több mosolygós emberrel találkozzunk az utcán. Úgy vélem, a harmadik útnak itt a jövője  – jelentette ki Földesi Mihály. Elmondása szerint nem történt meg az elszámoltatás – sem a baloldalon, sem a jobboldalon. – A 2022-es választásoknál egy vérfrissítésre van szükség, hogy a parlamentbe egy tiszta hang kerüljön be, ez pedig a Mi Hazánk Mozgalom – fogalmazott.

 

(Forrás: behir.hu, Fotó: behir.hu-Such Tamás)

További híreink

A kötelező oltás miatt lép vissza a Miss Worldtől a holland szépségkirálynő-választás győztese

Irányi Dániel

Újabb politikus szállt fel az LGBT vonatra

Irányi Dániel

Az utcákon terítettek meg az olasz vendéglátósok a korlátozások elleni tiltakozásul

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen