20.5 C
Budapest
2022. augusztus 20., szombat
Magyar Jelen
Bűnügy

“Mi van kutya?” felkiáltással támadtak az idős férfira (videó)

Noha az eset még 2018. májusában történt, a vádemelés valamiért csak most történt meg.

A Fővárosi Főügyészség életveszélyt okozó testi sértéssel vádol egy 51 éves és egy 23 éves férfit, akik 2018. május 7-én brutálisan összevertek egy utast a 148-as buszon.

A többszörösen visszaeső vádlottak már a felszálláskor agresszíven viselkedtek. Először egy babakocsival leszálló anyukát inzultáltak, majd a buszon tartózkodó utasokba is belekötöttek.

Ezt követően szóváltásba kerültek egy idős férfival, majd “Mi van kutya?” felkiáltás kíséretében ütlegelni kezdték. Az idős urat leköpték és életveszélyesen megverték, miközben a legtöbb utas igyekezett nem tudomást venni az esetről.

“A nyomozásban kirendelt igazságügyi orvosszakértő a megvert férfinél – egyéb sérülései mellett – életveszélyes állapotot eredményező fejsérülést is megállapított, ezért a támadóknak 2-től 8 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt kell felelniük a Fővárosi Törvényszéken” – írja a Blikk.

További híreink

Tizenhat éves ikertrió terrorizálta az utasokat a villamoson – egyikük szökésben

Irányi Dániel

Lelőtte egy rendőr a járőrtársa életére törő férfit Újpesten (frissítve)

Varga Lilla

Több mint négy évre szóló börtönbüntetést kapott a német doppingdoktor

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben