19.7 C
Budapest
2022. május 28., szombat
Magyar Jelen
Belföld Gazdaság Hírek Kiemelt

Micsoda véletlen: Mészáros Lőrinc veje is százmilliós támogatást kapott

Több kormányközeli vállalkozás is százmilliós vissza nem térítendő állami támogatást kapott az Innovációs és Technológiai Minisztériumtól. A kiválasztottak között ott van Mészáros Lőrinc vejének cége, illetve Orbán Viktor páholytársának, Végh Gábornak a vállalkozása is.

Az építőipari ágazat technológiai korszerűsítésére, hatékonyságának növelésére irányuló támogatási program keretében összesen 25 milliárd forintos keretből támogatott Magyarországon működő építőipari vállalkozásokat a kormány.

Mészáros Lőrinc vejének cége, a Homlok Építő Zrt. összesen 224 millió forintnyi állami segítséget kapott; a szerencsés kiválasztottak közé került a Pharos 95 Kft. is, a Felcsúton is telephelyet működtető vállalkozás tulajdonosa, Végh Gábor egész alakos Puskás Ferenc-szobrot adományozott a felcsúti akadémiának, és ugyanott ülnek a Pancho Aréna VIP-páholyában is. Ezúttal 121 millió forintnak örülhetett; az egyik friss Mészáros-szerzemény, a Gerecse-Plusz Kft. 228 millió forintot kapott; 436 millió forintnak örülhet a Garage Kft., amelynek tulajdonosait Tombor Andrással hozza kapcsolatba.

(24.hu)

További híreink

Csomortányi István szerint állami szintre emelték Romániában a magyarellenességet, de lesz székely autonómia

Kemény János

Bőröndben csempészte ki a migránst egy pap Svédországban

Irányi Dániel

A hitelmoratórium meghosszabbításáról szavaznak a képviselők

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen