14.9 C
Budapest
2022. szeptember 24., szombat
Magyar Jelen
BelföldKiemelt

Mire vártok, nemzeti radikálisok?

Nyílt levélben fordul a nemzeti radikálisokhoz Dúró Dóra, a Mi Hazánk elnökhelyettese, aki arra hívja fel a figyelmet, hogy nemzeti sorskérdésekben egyedül pártja tartja szem előtt a haza érdekeit.

– Egy régi, politikailag aktív, becsületes nemzeti radikális ismerősöm mondta a szombati tüntetésünket megelőzően a Mi Hazánkkal kapcsolatban, hogy ő még kivár, nem döntötte el, hogy csatlakozik-e hozzánk. Gyakran találkozom ezzel az állásponttal, és tőle is kérdeztem, hogy mire vár? Erre nem tudott konkrét választ adni – kezdi a nemzeti radikális táborhoz idézett levelét Dúró Dóra.

A Mi Hazánk országgyűlési képviselője úgy fogalmaz: „arra vártok, hogy ellepjék az országot az abnormális mesekönyvek? Arra vártok, hogy minden önkormányzaton szivárványos zászló legyen? Arra vártok, hogy az EU teljesen elvegye a szuverenitásunkat? Arra vártok, hogy kisebbségbe kerüljünk mi, magyarok a saját hazánkban? Arra vártok, hogy a hazaáruló Momentum minél több fiatalt bevonzzon? Arra vártok, hogy Gyurcsány Ferenc újra hatalomra jusson? Arra vártok, hogy az összes pénzt kiszivattyúzzák Magyarországról? Arra vártok, hogy a nemzeti radikalizmus eltűnjön a pártpolitikából? Nem látjátok, hogy mi folyik a hazánkban a hazánk ellen?

És ha a gyerekeitek majd megkérdezik tíz vagy húsz év múlva, hogy Ti, akik láttátok a veszélyt, és tehettetek volna ellene, hol voltatok, akkor mit mondtok?

Hogy nem mentettük meg a hazánkat, mert csalódtunk a Jobbikban? – sorolja azokat a reális veszélyeket, melyek komoly veszélyt jelenthetnek a nemzetre.

Dúró Dóra szerint a felsorolt sorskérdéseinkben egyetlen pártként áll a helyes oldalon a Mi Hazánk Mozgalom. – Kertelés nélkül beszélünk az LMBTQ-lobbiról, a cigánykérdésről és a demográfiáról, és valljuk, hogy a kizsákmányoló multicégek helyett emberléptékű, tisztességes fizetést biztosító mezőgazdasági üzemekre kell építeni a patrióta gazdaságpolitikát. Ezért van megkérdőjelezhetetlen szükség a mozgalmunkra a közéletben.

Mi kizárólag a nemzeti érdeket tartjuk szem előtt, és kompromisszumok nélkül mondjuk ki az igazságot, megoldási javaslatokkal együtt, mert nincs hova hátrálnunk.

Előre viszont mennünk kell. Együtt. Tartsatok hát velünk! – zárja a nemzeti oldalnak szánt sorait a politikus.

További híreink

Az oltás ellen tüntetett a vírusszkeptikus Gődény

Gabay Dorka

A magyar baloldal a radikális amerikai baloldalt próbálja majmolni

Dunai Tibor

Megaszárazság sújtja az egyesült államokat?

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben