21.1 C
Budapest
2022. július 7., csütörtök
Magyar Jelen
Belföld Bűnügy Hírek

Most nem volt halálos kimenetele a betörésnek

Betörő ébresztette fel a 82 éves nénit.

Az eljárás adatai alapján egy 82 éves asszony 2020. január 3-ára virradó éjszaka értesítette a rendőrséget, hogy révfülöpi családi házában hangos üvegcsörömpölésre ébredt. Amikor a konyhájába ment, hogy megnézze mi történt, a betört konyhaablakon keresztül egy ismeretlen személyt pillantott meg, aki a helyiségbe elemlámpával világított be. Miután a sértett kérdőre vonta, a férfi sietve távozott a helyszínről. A kiérkező járőrök megállapították, hogy az elkövető a ház garázsából kihozott kerti műanyagszékre állva egy kővel törte be a konyha ablakát, hogy azon keresztül bejusson az ingatlanba. A rendőrök adatgyűjtésének eredményeként egy 47 éves berettyóújfalui lakos került látókörbe, akit még aznap Révfülöp egyik utcájában elfogtak.

A férfit ezután előállították a Tapolcai Rendőrkapitányságra, majd lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették. A gyanúsítottat a rendőrség előterjesztése és az ügyészség indítványa alapján az illetékes bíróság 2020. január 6-án letartóztatta.

További híreink

Spanyolnátha 2020 – áprilisi világháborús körkép

Joó György

Általános oltási kötelezettséget vezetnek be Ausztriában

Faragó Dániel

Kedden is sok eső várható

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen