22.4 C
Budapest
2021. június 21., hétfő
Magyar Jelen
Belföld Bűnügy Hírek

Napi abszurd: szabadságra ment a gyilkos, most a rendőrség körözi

2006-ban elkövetett emberölés miatt 12 év fegyházban letöltendő szabadságvesztésre ítélték.

Nem tudni milyen indokkal, de a büntetésből feltételes szabadságra került. A pártfogói felügyelet szabályait azonban megszegte, és ismeretlen helyre távozott.

A nő vélhetően elhagyta Magyarországot és külföldön, Görögországban tartózkodhat.

A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője

bruttó 500.000,

azaz ötszázezer forint díjat tűzött ki a nyomravezetőnek. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki Szabó Sándorné elítélt felkutatását közvetlenül elősegítő olyan információval szolgált, ami az elfogását eredményezi. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.

A rendőrség kéri, hogy aki Szabó Sándorné elítélttel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon. A névtelenség megőrzésével tehető bejelentés a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöldszámán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. Bejelentés e-mailben a [email protected] címen tehető.

További híreink

Tizenöten tettek katonai esküt Hódmezővásárhelyen

Varga Lilla

Karácsony pártja, a Párbeszéd volt Békés megyei elnöke újraalakította a korábban feloszlott békéscsabai Jobbikot

Irányi Dániel

Börtönre ítélték a veszélyhelyzet idején kórházi dolgozókra támadó férfit

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben