19.9 C
Budapest
2021. szeptember 17., péntek
Magyar Jelen
Belföld Bűnügy

“Ne a Mi Hazánktól féltse a Jászságot Pócs János, hanem a bűnözőktől!”

Egészen elképesztő, hogy Pócs János, a Jászság fideszes országgyűlési képviselője nem a bűnözés miatt aggódik, hanem a Mi Hazánk Mozgalom demonstrációja aggasztja, amelyet azért tartunk, hogy felhívjuk a figyelmet a tarhatalan állapotokra és nyomást gyakoroljunk a kormányra és a hatóságokra, hogy kezdjék el megvédeni a becsületes jászsági embereket – írja közleményében Pakusza Zoltán. 

Ismert, hogy Jászapátiban alig néhány hét leforgása alatt két lincselési kísérlet is történt. Jelzem Pócs úrnak, hogy a ha párttársai 2018-ban támogatták volna a Mi Hazánk törvénymódosítását, amely a lincselési kísérletet szigorúbban büntette volna, lehet most nem kerül sor ezen esetekre. Bár a Fidesz és az ellenzéki pártok is tagadják, de hazánkban egyre több élhetetlen település, no-go zóna van. Ki kell mondani, hogy a  Fidesz integrációs politikája közel áll a baloldali integrációs politikához, amelyben százmilliókat szórnak el feltétel és eredmény nélkül. Sokszor közösen, mint most Miskolcon, ahol a balos-jobbikos városvezetéssel karöltve állami támogatásból költenek el újabb kétszázmilliót felzárkóztatásra Lyukóban.

A Mi Hazánk Mozgalom szerint le kell állítani ezeket a pénzszórásokat, helyette a gyermekvédelmet kell új alapokra helyezni, keményebb törvényekre, elrettentő bírósági ítéletekre és eredményesebb hatósági munkára van szükség.

Pócs Jánosnak pedig azt üzenjük, hogy ne a Mi Hazánktól féltse a Jászságot hanem a bűnözőktől!

– szögezte le Pakusza Zoltán, a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke.

További híreink

Az Alexandra is felszállt a deviáns-vonatra

Faragó Dániel

4-re nőtt a koronavírussal-fertőzött elhunytak száma

Dunai Tibor

Festékszóróval fújták le a magyar feliratokat Székelyföldön

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen