19.7 C
Budapest
2022. október 1., szombat
Magyar Jelen
Bűnügy

Nem ijedt meg a börtöntől, bevonulása előtt is bűncselekményt követett el

A megalapozott gyanú szerint a férfi baktalórántházai lakásában pszichoaktív anyagot árul ismerősi körében. Emiatt 2020. május 6-án házkutatást tartott nála a rendőrség, mely során a férfitól kábító hatású kristályos anyagot, a kicsomagoláshoz használt mérleget, alufóliákat és többszázezer forint készpénzt foglaltak le. – közölte a Nyíregyházi Járásbíróság.

A folyamatban lévő nyomozás kezdeti szakaszára tekintettel, a bíróság szerint megalapozottan feltehető, hogy a gyanúsított szabadlábon hagyása esetén a tanúk befolyásolásával, megfélemlítésével megnehezítené a bizonyítást. Emellett a férfit ebben az évben hasonló bűncselekmény miatt jogerősen 6 év fegyházbüntetésre ítélte a Nyíregyházi Törvényszék, melynek letöltését május 20-án kell megkezdenie. Mindezek alapján fennáll annak is a veszélye, hogy a gyanúsított megszökne, elrejtőzne a hatóságok elől, vagy újabb bűncselekményt követne el.

A végzést az ügyész, vádlott és védője is tudomásul vette, így az végleges.

elemi.hu, fotó illusztráció: MTI

További híreink

Tányérokat és a poharakat is vitte a betörő

Kiss Albert

Több mint kétszáz embercsempészt fogtak már el idén

Kiss Albert

Rabszolgát tartott egy 21 éves salgótarjáni

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben