14.1 C
Budapest
2022. szeptember 25., vasárnap
Magyar Jelen
BelföldKiemelt

Nem volt kéznél cigarettapapír, ezért elszívta a forgalmi engedélyt

A Tiszaújvárosi Járási Ügyészség közokirattal visszaélés vétsége miatt vádat emelt egy huszonegy éves férfival szemben, aki meglehetősen szokatlan, egyben büntetendő módon hódolt káros szenvedélyének.

A vádirat szerint, a hajléktalan vádlott 2020. március 3.-án délelőtt Mezőcsát belterületén, a hideg időjárás  elől menedéket keresve beült egy, az utcán nyitott állapotban hagyott tehergépkocsiba. A vádlott az  utastérben magához vette a gépkocsi forgalmi engedélyét, majd mivel nem volt nála cigaretta sodrásához szükséges papír, a magánál tartott vágott dohányt a közokiratba tekerte és azt cigaretta módjára elszívta.

A vádlott cselekménye nyomán a forgalmi engedély megsemmisült. A járási ügyészség vádiratában a  büntetett előéletű férfival szemben végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett fogházbüntetés kiszabására tett indítványt a bíróságnak.

(Fotó: youtube.com)

További híreink

Folytatódik a szocialisták korrupciós botránya- Fuzik 30 és 40 milliós fizukat osztogatott az MSZP pártigazgatójának

Faragó Dániel

Elvette a nyugdíjasok támogatását a dunaújvárosi polgármester

Dunai Tibor

Akár a polgári engedetlenség eszközéhez is nyúlnának a mátészalkai kórház érdekében

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben