22.4 C
Budapest
2021. június 21., hétfő
Magyar Jelen
Kiemelt

Nincs “ilyen bűnözés”, állítja egy roma férfi, ennek ellenére a bűnözés dicsőítéséről rappel

Mint arról korábban is írtunk, egy roma fiatalember úgy tartja, a Deák téri áldozatok, ahogyan ő fogalmazott, “így jártak”, hiszen “ez az utca törvénye”. Nemrég újabb videóval jelentkezett.

Azon túl, hogy verekedni hívja a Deák téri megemlékezőket, hangsúlyozza, köreikben nincs bűnözés. Íme:

Aki nem csupán az elhangzott mondatokra figyel, hanem arra is, milyen zene szól az autóban, az fontos megállapításokra juthat. Tekerjünk a 2. perc 55. másodpercéhez. És most lássuk, halljuk, mi annak a rap számnak a címe és miről szól, amit a roma férfi hallgat. És nem elhanyagolható tény, hogy abban ő maga “énekel” benne, tehát saját szerzeménye.

“Itt vannak a kékek, pedig azt hittem, végre péntek és jól betépek. Ezt üzenem a pékeknek, fuck off-ot a kékeknek! (…) “Nem érdekelt engem sohasem a törvény, mert egy törvényen kívüli semmitől sem fél, adj gázt testvér, egy gengszter semmitől sem fél!”

De nem ez az egyetlen ilyen jellegű videó.

Nem kell hozzá különösebb kommentár, minden benne van, ami ezt a bűnözői szubkultúrát jellemzi. Ami szerinte nem létezik, mégis arról rappel.

További híreink

Európa Tanács: ha az apa férfi, az anya nő, az “alááshatja” a jogállamiságot

Irányi Dániel

A Mi Hazánk is versenybe száll Mohácsért

Kemény János

Folyamatosan zaklatja a támogatást igénylő magyar gazdákat az ukrán titkosszolgálat Kárpátalján

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben