4.8 C
Budapest
2022. december 5., hétfő
Magyar Jelen
rablo
BelföldHírek

Nőt ütött meg és rabolni akart, keresi a rendőrség

A belvárosi rendőrök keresik a feltételezett elkövetőt, akiről egy biztonsági kamera felvételt készített.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi szeptember 22-én 4 óra 10 perc körül Budapest V. kerületében, a Bajcsy-Zsilinszky úton vállal nekiment a barátnőjével együtt sétáló sértettnek, akinek kiesett a kezéből a mobiltelefonja.

A földre esett telefont az elkövető felvette és többszöri kérésre sem adta vissza azt a fiatal nőnek, akit meg is ütött. Ezután a sértett közölte, hogy rendőrt fog hívni, ekkor a férfi visszaadta a telefont, majd elhagyta a helyszínt.

A feltételezett elkövetőről egy kamera felvételt készített.

A Budapesti Rendőrfőkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.

(Police.hu)

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben