12.1 C
Budapest
2022. május 20., péntek
Magyar Jelen
Belföld Hírek Kiemelt

Öngyilkos lett Bács-Kiskun megye volt főügyésze

Vasárnap hajnalban öngyilkos lett Bács-Kiskun megye volt főügyésze, Nánási László – írja a Hírklikk. A szomorú hírt portálunknak is megerősítették forrásaink. 

Ahogy korábban portálunk is beszámolt róla, dr. Nánási Lászlót, Bács-Kiskun megye főügyészét, valamint dr. Dókáné, dr. Pályi Krisztina főügyész-helyettest Polt Péter 2019. november 15-én, azonnali hatállyal felmentette a beosztásából.
 

 Az ügyészség nem indokolta a döntést (ezt nem is kell megtennie), ugyanakkor sajtóhírek szerint az egyik legnagyobb hazai húsipari cég, a kiskunfélegyházi székhelyű Hungary Meat Kft. olasz tulajdonosának, Piero Pininek a büntetőügye sodorta el a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség vezetőit.

Forrás: pestisracok.hu

További híreink

Azonnali tiltás jár Youtube-on az amerikai elnökválasztás tisztaságának kétségbevonásáért

Irányi Dániel

Czeglédy Csaba három emberét ítélték jogerősen börtönre

Dunai Tibor

Őrizetbe vették a Jehova Tanúinak több vezetőjét Oroszországban

Varga Lilla

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen