15 C
Budapest
2021. szeptember 29., szerda
Magyar Jelen
Belföld Hírek

Orbán felajánlotta segítségét az MSZP alapítótagjának

A Blikk információi szerint Orbán Viktor felkereste Kovács László feleségét, hogy felajánlja segítségét az MSZP alapítótagjának.

Orbán azt kérte, hogy Kovács László felesége jelezze neki, ha bármilyen gyógyszer van, ami segítene a volt politikus állapotán. 

A 81 éves Kovács László a Magyar Szocialista Párt alapító tagja, tizennyolc éven át volt országgyűlési képviselő,

1998 és 2004 között az MSZP elnöke, a Horn-, a Medgyessy- és (rövid ideig) a Gyurcsány-kormány külügyminisztere.

Azt nem lehet tudni, hogy Kovács László pontosan milyen betegségben szenved, felesége az MTI-hez eljuttatott közleményében így fogalmazott:

“Férjem évek óta nem közszereplő, nem része a napi politikai életnek. Sem most, sem a jövőben nem kívánunk semmilyen formában nyilatkozni a sajtónak, ezért kérem, hogy ne keressenek, ne zaklassák se a férjemet, se családunk tagjait. Különös tekintettel kiskorú gyermekünkre, akit szeretnék megóvni a szenzációhajhász cikkektől, írásoktól, beszámolóktól.”

 

További híreink

Lezárták az olasz kikötőket a migránsokkal érkező NGO-hajók előtt

Dunai Tibor

Mi Hazánk: Népszavazást kell tartani az EU-kilépésről

Gabay Dorka

Videózta a bevándorló banda, ahogyan brutálisan megverik a kisfiút

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen