15 C
Budapest
2021. szeptember 29., szerda
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

Orbán Viktor: a húsvét utáni első-második napon meglesz a 2,5 milliomodik beoltott

Orbán Viktor miniszterelnök húsvétvasárnap reggel meglátogatta a Hungaropharma X. kerületi telephelyét, ahonnan minden hajnalban elindulnak a vakcinaszállítmányok az oltópontokra – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke.

A miniszterelnök a helyszínen készült videójában, elmondta: az oltásnál mindig az ápolónőkre és orvosokra gondolunk, pedig kellene gondolnunk a rakodómunkásokra, pilótákra, sofőrökre, anyagkiadókra is, hiszen az ő munkájukkal kezdődhet meg az oltás.

“Ezt a munkát minden hajnalban elvégzik. Ma is így van, és jó esélyünk van arra, hogy ha holnap és holnapután is rendben mennek a dolgok, akkor a húsvét utáni első-második napon meglesz a 2,5 milliomodik beoltott”

– fogalmazott Orbán Viktor.

További híreink

Mi Hazánk: Soha ne térhessenek vissza a társadalomba a machetes gyilkoshoz hasonló gonosztevők!

Irányi Dániel

Ismét ki lehet végezni a szövetségi bíróságok által halálra ítélt gyilkosokat az USA-ban – az EU tiltakozik

Irányi Dániel

Trump bejelentette, hogy felmondja az egyik legfontosabb fegyverzetellenőrzési szerződést, kitört a pánik a NATO-ban

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen