21.6 C
Budapest
2022. május 25., szerda
Magyar Jelen
Belföld Bűnügy Hírek Kiemelt

Őrizetbe vett ittas járművezetőket állítottak bíróság elé

A Kecskemét Járási Ügyészség gyorsított eljárásban, az őrizet 72 órás ideje alatt két járművezetőt is bíróság elé állított, akik az elmúlt hétvégén Tiszakécskén és Ballószögön ittasan közlekedtek. Egyiküket egy gödör fogta meg, a másik sofőr megrongált egy kerítést és kétszer is fának ment.

Egy orgoványi férfi, utast szállítva az autójában 2020. március 7-én ittas állapotban vezette járművét Ballószög külterületén, amikor is az úton meg akart fordulni, de egy gödörben fennakadt. A férfi igen súlyosan ittas volt, vérében mintegy 3,19 ezrelék alkohol volt. Ráadásul nemrég kapta vissza jogosítványát egy korábbi, szintén ittas vezetés miatti eltiltást követően.

Ugyanezen az estén egy lakiteleki férfi Tiszakécske belterületén ittasan vezette járművét. Ittassága miatt azonban nem követte az út vonalvezetését, ezért a bal oldali útpadkán lehaladva egy ingatlan kerítésének és egy mellette lévő kisebb fának ütközött. A férfi a balesetet követően nem állt meg, hanem továbbhaladva a dűlőút végén újból egy fának ütközött. Miután a gépkocsit ismeretlen személy segítségével kihúzták a fák közül, a férfi egészen a lakiteleki lakásáig hajtott. Vele szemben már az ingatlanon került sor rendőri intézkedésre. Kiderült, hogy az ő vérében 2,05 ezrelék alkohol volt.

A baleset következtében személyi sérülés nem történt, csak a gépkocsiban, a fákban és a kerítésben keletkezett anyagi kár.

Forrás: Bács-Kiskun Megyei Főügyészség

További híreink

Minneapolis lángokban, a tüntetők felgyújtottak egy rendőrőrsöt (videó+galéria)

Dunai Tibor

Parfümöt akart lopni a nő, rablás lett belőle

Kiss Albert

Egy kiszivárgott dokumentum szerint Kína csalt a fertőzési statisztikákkal

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen