4.7 C
Budapest
2021. április 13., kedd
Magyar Jelen
Belföld

Pakusza: Elképesztő és felháborító részletek derültek ki az Erdősori szennyvízelfolyásról

Már korábban felhívtam rá a figyelmet, hogy ilyen esetekben a szolgáltató feladata felszólítani a tulajdonost a rákötésre, ami ha nem valósul meg akkor a szolgáltató jelzi a kormányhivatal felé, amelynek feladata a büntetés kiszabása – mondta Pakusza Zoltán miskolci önkormányzati képviselő, a Mi Hazánk Mozgalom Borsod-Abaúj-Zemplén megyei elnöke mai online sajtótájékoztatójában.

Pakusza szerint a kormányhivatal válaszából azonban az derült ki, hogy két cím esetében jelzést sem kaptak a MIVIZ Kft.-től a harmadiknál pedig az, “hogy a tulajdonosok részére történő kézbesítés számos esetben nem a vonatkozó jogszabályi előírásoknak megfelelően történt.” Az is kiderült, hogy Miskolc város is tulajdonos abban az ingatlanban amelyből évek óta folyik a szennyvíz a Perces-patakba.

“Képviselőként, és perecesi lakosként is felháborítónak tartom, hogy a szolgáltatónak nem sikerül megoldani a feladatot, ráadásul 2018. decemberétől tisztában van a rossz kézbesítéssel mégsem pótolta a hiányosságot. Ezért Miskolc város jegyzőjéhez fordulok, hogy a MIVIZ Kft. azonnal kezdje meg az eljárást, hogy minél hamarabb megszűnjön a környezetszennyezés”

– mondta a  miskolci önkormányzati képviselő.

További híreink

Kirabolt egy fiút a Nyugatinál. Ezt az embert keresi a rendőrség

janositamas

A szakemberek fele még mindig külföldre menne egy felmérés szerint

Kemény János

Mesekönyv után jön a leszbikus websorozat

Gabay Dorka

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben