21.1 C
Budapest
2022. július 7., csütörtök
Magyar Jelen
Belföld Hírek

Pakusza Zoltán: “Ne támogassák a veszélyhelyzet bevezetését Miskolc fideszes országgyűlési képviselői!”

“Arra kérem Miskolc fideszes országgyűlési képviselőit, ne szavazzák meg a Parlamentben a veszélyhelyzet újabb bevezetését”

-írja közleményében Pakusza Zoltán, a Mi Hazánk alelnöke. Alább a folytatás:

A Mi Hazánk szerint nem szükséges újra bevezetni a veszélyhelyzetet, mivel korábban komoly visszaélésekre adott lehetőséget például az önkormányzatokban, hiszen a polgármesterek a képviselőtestületek jóváhagyása nélkül hozhattak döntéseket. Miskolcon ilyen polgármesteri jóváhagyással vásárolt feltűnően kedvező áron önkormányzati ingatlant Mokrai Mihály, DK-s önkormányzati képviselő, amely kapcsán a Fidesz helyi politikusa is ingatlanmutyiról beszélt. Az Országgyűlés kedden szavaz a veszélyhelyzet meghosszabbításáról, amit a Mi Hazánk nem fog támogatni és a fentiek ismeretében erre kérem Miskolc országgyűlési képviselőit is, ha valóban fontos számukra a visszaélések megakadályozása.

További híreink

Magyarország újra nagy és boldog lesz- Toroczkai bemutatta a Virradat Programot (videó)

Faragó Dániel

Toroczkai folytatja a végrehajtó maffia leleplezését (videó)

Faragó Dániel

Akár milliós bírságot is kaphat, aki megszegi a járványügyi előírásokat

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen