4.4 C
Budapest
2021. november 30., kedd
Magyar Jelen
Hírek Külföld

Pizzafutár miatt került 72 család karanténba Indiában

Pizzafutár miatt került 72 család karanténba Indiában, mert kiderült, hogy az ételszállító tizenéves fiú koronavírus-fertőzött – adták hírül csütörtökön indiai egészségügyi tisztségviselők.

A futár ugyanakkor a vizsgálatok szerint nem járt másutt fertőzött területen, és valószínűleg valamelyik pizzarendelőtől kaphatta el a vírust. Munkáltatója, egy pizzaláncolat végigkövette a futár szállításait 15 napra visszamenőleg, és 72 cím gyűlt össze. Az érintett családok tesztelése folyamatban van, a futár pedig kórházban.

A szóban forgó pizzaszállítások Újdelhi déli részén történtek.

Csütörtök reggeli adatok szerint Indiában eddig 12 ezer 380-an fertőződtek meg bizonyítottan koronavírustól, és a ragály miatt 414-en haltak meg. A szubkontinensnyi országban szerda estig 259 ezer embertől vettek mintát 275 teszteléshez.

MTI

További híreink

Egy hónapon át több mint hatszoros adag vérhígítót kapott egy idős férfi

Irányi Dániel

Ausztria szigorít a koronavírus miatt

Szabó Norbert

Olaszország Banglades után további országok beutazói előtt zárta le határait

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben