27.2 C
Budapest
2022. augusztus 14., vasárnap
Magyar Jelen
BelföldBűnügy

Próbaidőn volt a kőbányai gyilkosság elkövetője (videóval)

A 22 éves K. Dánielnek korábban szintén erőszakos bűncselekmény miatt akadt dolga a rendőrséggel.

Már büntetett előéletű volt a december 30-án a kőbányai Harmat utcában egy nőt meggyilkoló 22 éves férfi. Az emberölést azóta elismerő K. Dániel ugyanis a Fővárosi Törvényszék tájékoztatása szerint tettét egy szintén erőszakos bűncselekmény miatt rá jogerősen kiszabott felfüggesztett szabadságvesztés próbaideje alatt követte el.

A férfi letartóztatását pénteken rendelték el. A megalapozott gyanú szerint a 22 éves férfi a X. kerületi Harmat utcában december 30-án késő délután becsöngetett a sértetthez, majd bozótvágó késsel bántalmazta. A nő, akit a mentők kórházba vittek, a szakszerű ellátás ellenére meghalt. A Fővárosi Törvényszék pénteki tájékoztatása szerint a büntetett előéletű gyanúsított beismerte a gyilkosságot, melyről részletes beismerő vallomást tett.

(HVG)

További híreink

Adófelajánlással segítené a Mi Hazánk az állatvédőket

Gabay Dorka

Nagy változások lesznek az iparűzési adóban

Kiss Albert

Munkahelyen berúgtak, összeverekedtek, egy halott

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben